Tag det løstsiddende tøj på og forbered dig på en traditionel Thanksgiving Dinner på MadMad Mad Bodega – med alt hvad dertil hører
MadMad Mad Bodega på Vesterbro serverer mad ud fra en grøn og bæredygtig filosofi, med fokus på den gode smag af friske og uforarbejdede råvarer. Ejerne kommer oprindeligt fra USA, og inviterer dig derfor på en traditionel Thanksgiving Dinner, med risiko for at bukserne bliver for små henad aftenen.
Konceptet og maden
Restaurantens – eller madbodegaens menu er baseret på sæsonens lokale, økologiske råvarer. Kokkene benytter sig af madlavningskneb fra deres mormødre som at fermentere, sylte og ryge maden med henblik på at kunne bruge råvarerne året rundt og dermed fremme den gode, nuancerede smag. Sundheden er også i fokus, da menuen er rig på magert kød og mælkeprodukter og på de gode fedtstoffer. Indretningen er med deres egne ord nede på jorden og giver et hyggeligt, hjemligt afbræk fra byens støj.
I løbet af året er det muligt at deltage i forskellige events, møde kokkene, lære nye måder at lave mad på og få historien bag råvarernes vej fra jord til bord.
Oplev en traditionel Thanksgiving
Et af madbodegaens events er for dig, der er nysgerrig på at opleve en traditionel amerikansk Thanksgiving Dinner. Middagen serveres den 26. november, og her kan du forvente dig:
At høre om Thanksgivings historiske rødder og om, hvorfor de traditionelle fødevarer, middagen består af repræsenterer en bæredygtig måde at spise på.
At spise masser af kalkun, kartoffelmos, grøntsager, græskartærte, æbletærte og al det traditionelle tilbehør lavet som din mor ville gøre det – hvis altså hun var fra USA.
At drikke øl, vin og kaffe
At lave en såkaldt ‘hand turkey’, en tegning af en kalkun baseret på omridset af din egen hånd.
At sige tak for maden før der spises – for taknemmelighed er jo det, dagen går ud på!
At være nødt til at tage ‘kalkun-bukserne’ på – du bliver nemlig fyldt til bristepunktet.