Oplev lakrids i dens mange varianter fra lakridsrod til gourmet og fra is og bagværk til skarpe shots og cremet øl ved dette års Lakridsfestival 2018. Der er også mulighed for at handle på ’det sorte marked’.
Tag med på en 2 timers rejse gennem smagen af lakrids med spændende nye smagsvarianter og kombinationer, når Lakridsfestivalen for syvende år i træk vender tilbage med et nyt line-up af håndplukkede lakridsaktører og sorte smagsprøver.
Kokke i showkøkkenet
Med årets tema ”Bag med Lakrids” gives der rig mulighed for at udvide sine kulinariske horisonter med nye inspirerende lakridsopskrifter.
Lakridsfestivalen, der finder sted på Dampfærgevej 10 hos Weber Grill Academy, er en to timers seance, hvor man kan smage på et væld af forskellig lakrids og andre produkter tilsat lakrids. Webers kokke kan opleves i showkøkkenet og ved små workshops, man kan få inspiration til opskrifter på både sødt og salt, ligesom man kan møde lakridsproducenterne.
Cremet lakrids-øl fra Møn
Blandt de udvalgte producenter er Scagro, der er importør af en af verdens fineste rålakrids. Hattesens Konfektfabrik med hjemmelavet, økologisk lakridskonfekt fra Ærø. Jacob & Jakob Is, der sidste år vandt guld for deres lakrids-is. Pure Shots, der har udviklet en kvalitetsshot med lakrids. Svend Michelsen med top chokolade i kombination med lakrids. Drops by Samira, der byder ind med eksklusive, hjemmelavede bolscher i flere forskellige lakrids smagsvarianter. Møn Bryghus med sin cremede øl tilsat lakrids og Bagsværd Lakrids, der producerer hjemmelavede, rustikke lakridsplader med et strejf af ingefær eller chili. Desuden og ikke mindst er der mulighed for at handle på ’det sorte marked’.
Lakridsfestivalen 2018 finder sted hos Weber Grill Academy København, Dampfærgevej 10 (Pakhus 12), 2100 København Ø den 24.- 25. marts. Tidspunkt afhænger af billettype.