Udsigt over byens tage, udendørs terrasse og gynger i snor på 12. etage
Sticks’n’Sushi skriver på deres hjemmeside
Kunsten er at kræse – uden at frådse. Hele ideen med Sticks’n’Sushi er at servere små minimalistiske, enkeltstående delikatesser, der tilsammen udgør en vellykket helhed. Man kan med et skævt smil sige: Vi prøver at skabe en stor kulinarisk oplevelse med små midler. Derfor er grundighed og disciplin nogle dyder, vi har importeret med åbent sind og køkkendør fra det japanske køkken.
Vi er omhyggelige med at skære fisken, vi er nøjsomme med at gæsten får godbidden, og vi bruger kun de bedste råvarer. Til gengæld bruger vi ALT af det bedste. Rub og stub. Spild er spild. Af god fisk, af gode grøntsager, af godt kød, af penge, af faglig stolthed og af alt muligt andet. Men hvordan undgår man spild? Man lader simpelthen være!
Sådan er vi.
Praktisk information
Prisniveau
Aften
– Menu: fra 200 kr. per person
– Vin (flaske): fra 265 kr.
Adresse
Tivoli Hotellet
Arni Magnussons Gade 2 – 12. etage
1577 København V
Kontakt
Telefon: 88 32 95 95
Hjemmeside
Åbningstider
Fredag – Lørdag: kl. 10.00 – 02.00 (køkken 11.00 – 23.00)
Søndag – Onsdag: kl. 10.00 – 00.00 (køkken kl. 11.00 – 22.00)
Torsdag: kl. 10.00 – 01.00 (køkken kl. 11.00 – 22.00)