Den elegant indrettede kælder med sin køkkenchef nummer 4 siden 1976 byder ind til påskefrokost og er en smuk ramme for nydelse af den særligt tilrettelagte menu. Smag godt efter om den kompromisløse sammensætning af 2 serveringer og lækker dessert løfter restaurantens omdømme fra lige ved og næsten til fulde 5 stjerner
Kong Hans Kælder emmer af indbydelse og nærvær, den uhøjtidelige stemning, som restauranten lægger stor vægt på, fremmer lysten til at være her.
Spis selv og få nye venner
“Køkkenbordet” er dækket til ti personer og bliver udgangspunktet for nye uventede bekendtskaber. Umærkeligt forsvinder komfortzonegrænsen, når du i selskab med kendte og ukendte indtager den højryggede plads og forkæles med alskens retter, der hylder det klassiske køkken.
Kom med, der er mere endnu
I Kong Hans Kælder kan du selv være den afslappede vært, når du holder selskaber, for der er styr på sagerne. Det sørger køkkenchefen for, når I sammen aftaler menu, vin og slagets gang, som en del af forberedelserne til det arrangement, hvor ingen tvivler på, at du har overskud. 60 personer er den øvre grænse for selskaber, men restaurantens professionelle service giver dig ro til at være opmærksom på alle.
Ordinært bliver det aldrig
Hvis du alligevel er tilhænger af sanseoverskridende oplevlser af kulinarisk karakter, men på dine helt egne diskrete præmisser, så er Kong Hans Kælder også i stand til imødekomme dig med sin fristende eksklusive menu i 3 varianter og a la carte.
Ekstraordinært god fornøjelse!