Formel B skriver på deres hjemmeside
Køkkenets fokus er først og fremmest på kvaliteten af den enkelte råvare.
Vi arbejder i øjenhøjde med vores leverandører som hovedsageligt er små danske producenter med respekt for bæredygtighed og naturen. Vi arbejder helst med hele dyr blandt andet fra Birkemosegaard og Knuthenlund. Grøntsager leveres fortrinsvis af Søren Wiuff fra Lammefjorden samt Ask fra Kiselgården. Mejeriprodukterne kommer fra Thiese og Knuthenlund. Alle fisk og skaldyr kommer fra danske farvande.
Den fastlåste menu som kendetegner så mange danske gourmetrestauranter er afløst af et stort menukort bestående af ca. 20 retter der løbende udskiftes i takt med sæsonen og humøret i køkkenet.
Vi anbefaler 4-6 retter.
Vores udgangspunkt er at præsentere en fri restaurant, fri af regler, dogmer og faste menuer. Vi ønsker at skabe et dynamisk sted med et ukompliceret køkken, hvor det er gæsten der har valget.
Vi glæder os til at tage imod jer.
Praktisk information
Antal Michelin stjerner: 1
Adresse
Vesterbrogade 182
1800 Frederiksberg C
Kontakt
Telefon: 33 25 10 66
Hjemmeside