I efterårsferien slår Dining Week sin egen rekord med det hidtil største program. Over 100 restauranter deltager i Dining Week Sharing, der for anden gang sætter fokus på delemad. Konceptet er det velkendte en 3-retters menu til en god pris.
Restaurantfestivalen Dining Week præsenterer i efterårsferien den 13.-20. oktober for anden gang sit restaurantkoncept i en udgave med særligt fokus på socialt samvær og delemad. Dining Week Sharing tager udgangspunkt i det originale koncept, som man kender fra vinterferien i uge 7 med en tre-retters menu til 225 kr. + gebyr, men blot med et fokus på delemad. Det betyder, at samtlige af de menuer, som vil blive tilberedt under Dining Week Sharing, bliver serveret til deling på bordet.
– Alt for ofte sidder man med hovedet i sin egen tallerken og glemmer det selskab, man sidder i, når man er ude at spise. Tanken bag Dining Week Sharing er, at oplevelsen bliver mere nærværende, når maden bliver serveret til deling ved bordet, og man rækker retterne rundt til hinanden, forklarer Bjørn Beyer, der er stifter af Dining Week.
Rekord med mere end 100 restauranter
Som gæst til Dining Week Sharing kan du opleve at spise både på restauranter, som serverer maden til deling ved et langbord iblandt andre gæster og således få nye bekendtskaber, og på restauranter, som serverer maden til deling i det selskab, du har købt billetter sammen med.
I år slår Dining Week sin egen rekord med over 100 deltagende restauranter. Dining Week Sharing finder sted i de store byer i hele Danmark. I København deltager en lang række anmelderroste restauranter bl.a. Aamanns 1921, Restaurant SILO, Madklubben Østerbro, Tramonto Rooftop, Bazaar, The Market Asian, Vesterbro Vinstue, Restaurant Kul, Restaurant Fabio, Ravnsborg Vinbar, PS Bar & Grill, Mondän, Letz Sushi, og Fleisch.
Dining Week Sharing finder sted den 13.-20. oktober. En billet koster 225 kr. + gebyr pr. person (den indløser en menu med tre ‘family style’-serveringer til deling ved bordet).