French Dining Week – ny restaurantfestival

French Dining Week

Restaurantfestivalen Dining Week har fået sig en fransk veninde – French Dining Week, der byder på franske 3-retters menuer og boblende apéritif på en række restauranter i byen.

Er man blot en smule frankofil, vil man sikkert glæde sig over det seneste intiativ fra folkene bag Dining Week festivalen. De vil nemlig med deres nyeste skud på stammen, French Dining Week hylde det franske køkken. Det sker fra den 12.-19. juni, hvor en række restauranter, med hjertet forankret i det franske køkken, tilbyder 3-retters menuer inklusive et glas crémant d’Alsace for 250 kr.

Hos Restaurant L’Alsace lokker menuen bl.a. med Asparges Gazpacho med rejer og asparges crudité. Hos Restaurant No1 Aarhusgade kan man eksempelvis sætter tænderne i Lapin au vin blanc – hvidvinsbrasseret kanin med dild, asparges, nye gulerødder og små kartofler, mens man på Je t’aime bl.a. byder på Jordbær i rabarbersirup, crème chantilly og mynte.

Fra provancalsk køkken til parisisk bistromad

Uanset hvilken restaurant man vælger at spise på under French Dining Week, vil konceptet være det samme. Alle restauranter indleder måltidet med en apéritif – en gylden regel i Frankrig. Herefter har den enkelte køkkenchef frit spil og kan hylde det franske køkken på sin måde og selv bestemme, om gæsten skal på en rejse til det skønne provencalske køkken, inviteres på klassisk parisisk bistromad eller spise sig mæt i langstidsbraiserede, vinøse retter fra Bourgogne.

French Dining Week finder sted på en række restauranter fra d. 12-19. juni. Alle menuer inklusiv et glas crémant d’Alsace
 koster 250 kr. Alt salg af billetter foregår via www.diningweek.dk, hvor man nu kan stille sig i kø efter billetter.

Læs mere om restauranter på French Dining Week og bestil billetter her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!