Der loves noget for både nybegyndere, feinschmeckere, foodies – mænd og kvinder ved Copenhagen Beer & Whisky Festival, hvor der også diskes op med gin, rom, og mad.
Forum Copenhagen åbner dørene for Copenhagen Beer & Whisky Festival den 14.-16. september, hvor der vil være masser af muligheder for at smage både øl, whisky, gin og rom. De to sidstnævnte er tilføjet som en slags undertitel, og man kan formode, at det skyldes den stigende popularitet, der gælder ikke mindst gin. Så du kan glæde dig til en weekend i de gyldne dråbers tegn, hvor bryggerier og destillerier fra ind- og udland anstrenger sig for at byde på spændende smagsoplevelser.
Glem alt om vin til maden
Man kan også gå på opdagelse i de mange smagsprøver på mad og blive klogere på, hvordan man sammensætter den helt rigtige ølmenu. Her glemmer man alt om vin til maden en enkelt weekend. Der bydes f.eks. på en treretters hapser-menu, afstemt til ni forskellige øl fra Bryghuset Møn, tre til hver ret. Under middagen holdes et ”Masterclass kursus” i at sammensætte øl til grillmad.
Københavns største fredagsbar
Hvad enten man er erfaren ølentusiast, nyslået whisky connaisseur eller én af de mange, der blot sætter pris på gode smagsoplevelser, er Copenhagen Beer & Whisky Festival ét af de arrangementer, der byder på gode oplevelser. På festivalen finder man både meget kendte mærker, men også nogle af de mere sjældne. Der vil være et udvalg af små og store bryggerier og destillerier, konkurrencer og Københavns største fredagsbar. Kort sagt loves en weekend for både nybegyndere, feinschmeckere, foodies – og alle os andre, mænd og kvinder!
Copenhagen Beer & Whisky Festival finder sted den 14.-16. september i Forum Copenhagen, Julius Thomsens Plads 1, 1925 Frederiksberg C.