Billetterne til Italian Dining Week 2015 bliver revet væk

Italian Dining Week 2015 giver dig mulighed for at opleve mere end 25 italienske kvalitetsrestauranter til en fair pris. For 225 kr. køber du en billet til en spændende 4-retters menu – enten til frokost eller aften

Der er rift om billetterne, selvom det er første gang at Italian Dining Week afholdes, så du skal være hurtig for at få fingrene i de eftertragtede billetter. Restaurantfestivalen løber af stablen i efterårsferien uge 42, den 12.-18. oktober 2015.

En anderledes madoplevelse

Dining Week konceptet bringer gæsterne sammen på en anderledes måde, fordi alle ankommer til restauranten på samme tidspunkt og alle spiser samtidig og oven i købet den samme menu. Det er en oplagt mulighed for at prøve nogle nye restauranter eller genopleve gode restauranter, man til dagligt ikke har budget til.

Temaet for dette års Dining Week er det delte måltid og fællesskabet omkring maden i den italienske ånd. Det er den enkelte restaurant, der bestemmer de fire retter, men alle menuerne består af antipasti + primo + secondo + dolce samt S. Pellegrino-mineralvand og du tilkøber drikkevarer og evt. ekstra retter.

Bordreservation

Du reserverer bord i restauranten til et givent tidspunkt. Du finder alle restauranterne, menuerne og køber billetter på diningweek.dk

God fornøjelse!

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!