Kulturnattens muligheder

Metroarbejde i København er upopulært i øjeblikket, men hvad sker der egentlig på en metrobyggeplads?

Denne lille artikel om kulturnattens udstillinger handler ikke om slotte, historiske personer eller andet finkulturelt. Artiklen sætter fokus på udstillinger, som i høj grad berører vores hverdag.

Københavns dybeste hul

Det særlige ved Kulturnatten er, at mange af byens ukendte eller lukkede steder åbnes op for offentligheden. Dette sker f.eks. 40 meter under den københavnske stenbro. Forsyningsselskabet HOFOR, der leverer fjernvarme til 500.000 kunder i København åbner op, så gæster kan tage en tur med i elevatoren 40 meter under byen. Et lille indblik i, hvor komplekst et system der skal fungere, for at vi får varme til vores hjem.

Hvad har Metroselskabet gang i?

Et meget aktuelt diskussionsemne blandt københavnere og den købemhavnske presse er naturligvis det store metroarbejde, som uundgåeligt påvirker mange indbyggere. Under kulturnatten har man mulighed for at skabe sig et overblik over de store byggepladser på Kongens Nytorv og Rådhuspladsen. Man kan komme op i højden på en udsigtsplads, som måske giver den nysgerrige nogle svar på, hvad de egentlig har gang i bag det grønne plankeværk.

Der er nok at gå i gang med under Kulturnatten. Man må vælge sine fokusområder.

Du kan læse mere om Kulturnatten her

Vil du sikre dig information om lignende arrangementer? Tilmeld dig vores nyhedsbrev som vi sender 1-2 gange månedligt.

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!