En Argentinsk legende

For at få en musical opkaldt efter sig, så kræver det en stor personlighed og store bedrifter. Begge betingelser må man sige, at Eva Peron opfylder. Ved hendes begravelse i 1952 strømmede menneskene på gaden, og ca. tre millioner mennesker gav et sidste farvel til Evita – lille Eva, et navn hun selv foreslog befolkningen skulle kalde hende.

I 1946 førte hun valgkampagne med sin mand Juan Peron, og hun var den første argentinske kvinde, som stod offentligt frem og bidrog til sin mands valgkampagne. Evita havde stor betydning for de fattiges vilkår i Argentina, hvilket også ses i hendes popularitet blandt den fattigste del af befolkningen. Ligeledes kæmpede Evita for kvindernes stemmeret, hvilket lykkedes at få indført i1947.

Bedrifterne skal også ses i lyset af Evitas opvækst i et af de fattigste områder i Argentina, hvilket naturligvis gør historien om Evita ekstra interessant. I kraft af hendes status som bastard, altså uægte barn, var hun udstødt i samfundet. Når man lægger den interessante historie sammen med gode og klassiske sange, så kan man trygt regne med at blive underholdt i de 2timer og 30 minutter forestillingen varer.

På Det Ny Teater kan du indtil d. 4. maj 2014 opleve musicalen ”Evita”, som Andrew Lloyd Webber har leveret musikken til og Tim Rice sangteksterne.

Se mere om begivenheden her

Anmeldelser

Berlingske skriver f.eks: ”Ingen tvivl: Evita på det Ny Teater er en flot musicalforestilling.”

Specielt får hovedrolleindehaver Charlotte Guldberg fine roser for præstationen.

Børsen: ”Charlotte Guldberg kører i den grad med klatten i hovedrollen som den tidligere argentinske præsidentfrue og folkeforfører Evita i musicalen ved samme navn på Det Ny Teater…”

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!