Chokoladefestivalen 2019 frister på Amager

ChokoladefestivalenFoto: Chokoladefestivalen.

Chokoladens søde, bitre, bløde og knasende univers kan opleves, når Chokoladeselskabet inviterer til festival for alle elskere af den skønne spise i TAP 1 på Amager.

Den gode chokolade og alle dens smage og anvendelsesmuligheder hyldes i weekenden den 9.-10. marts i TAP 1 på Amager. Her vil du kunne ose rundt mellem 40 af landets fremmeste chokoladehåndværkere og smage på både knasende, bløde, søde, salte, krydrede og bitre chokolader.

I demokøkkenet vil kokke og andre eksperter demonstrere de nyeste metoder og trends og uddele tips og tricks til hvordan man kan gøre dem kunsten efter derhjemme. Ved forskellige foredrag fortælles der om chokoladens oprindelse og historie og der vil være workshops for både børn og voksne.

Festivalen arrangeres af frivillige fra Chokoladeselskabet, som er en non-profit forening, hvor alle dyrker en fælles passion for kvalitetschokolade og det gode håndværk, som kan opleves på Chokoladefestivalen.

Chokoladefestivalen finder sted i TAP 1, Raffinaderivej 10, 2300 København S, lørdag den 9. og søndag den 10. marts 2019 kl. 10-17 begge dage.

Billetter til Chokoladefestivalen kan købes her.

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!