Westmarket – byens seneste madmarked

WestmarketFoto: Westmarket.

København er slet ikke mæt af madmarkeder. Læs om byens nye Westmarket, der er en god blanding mellem de lækre Torvehallerne og det upolerede og hippe Copenhagen Street Food.

Med åbningen af Københavns seneste madmarked, Westmarket er der kommet andre boller på suppen i den tidligere så undselige arkade, Toves Galleri mellem Vesterbrogade og Matthæusgade. Fra hovedindgangen på Vesterbrogade bevæger man sig længere og dybere ind i madens mekka, der lokker med et væld af markedsstande, street food, barer og take away steder.

Alt fra risotto og gin til bao og fersk fisk

Westmarket

Foto: Westmarket.

Her er asiatisk bao, pulled duck og pork burgere, en risottobar, tapas, sushi, vegetarretter, marokkansk og caribisk mad, dansk smørrebrød, amerikanske kager fra konditori og chokolade. Her er en slagter, hvor man, blandt bøffer og pølser, kan købe rotisserie kyllinger. En fiskeforretning lokker med fersk fisk og skaldyr, mens ostehandleren byder på sit speciale, franske oste og delikatesser, og grønthandleren sælger økologisk frugt og grønt fra Uganda. Der er kaffe og te, både i løsvægt og til udskænkning og en stribe af barer; vinbarer, cocktailbarer, ølbarer og en ginbar.

Liv og fantastiske oplevelser

Westmarket virker som en god blanding mellem de lækre og lidt eksklusive Torvehallerne og det upolerede og hippe Copenhagen Street Food på Papirøen. Og apropos – har København ikke madmarkeder nok, kunne man indvende. Udover Torvehallerne og Copenhagen Street Food, er der Verdenshjørnet i Nordvest, Kødbyens Madmarked i sommerhalvåret og en ny madhal på vej på Tivolihjørnet. Men det virker heldigvis ikke som om København er ved at blive mæt af madmarkeder, der er med til at skabe liv, nye fælles rum og fantastiske oplevelser i byen. Og forventningen er, at netop København kan rumme de mange madmarkeder. Det er trods alt hovedstaden i landet, hvor den nordiske gastrobølge stadig ruller til begejstring både for os selv og alle turisterne, der bl.a. tiltrækkes af maden på de mange forskellige restauranter og madmarkeder, der til stadighed dukker op. Velkommen til Westmarket.

Westmarket ligger på Vesterbrogade 97, 1620 København V.

Læs mere om Westmarket her.

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!