Copenhagen Beer Celebration 2016

Foto: Mikkeler.dk

Afsæt en dag til at hylde den gamle forædlede bryg – med masser af fest, farver og internationale ølentusiaster i Øksnehallen.

Duften af humle. Smagen af 65 forskellige ølbryggeriers produkter. Et virvar af glade øldrikkende, snakkende mennesker og nørdede bryggere fra hele kloden. Copenhagen Beer Celebration 2016 er en kæmpe mulighed for at smage et uovertruffent stort antal øl og for at møde engagerede, håndplukkede bryggere fra hele verden, der er klar på en ølsnak.

5 års jubilæum for Copenhagen Beer Celebration (CBC)

Mikkeller afholder deres ølfestival for femte år i træk, og denne gang foregår det i Øksnehallen, så der er plads til dobbelt så mange mennesker. Mikkeller har inviteret 65 af verdens bedste bryggerier til den gamle kvæghal på Vesterbro. Bryggerne tager alle cirka otte af deres mest eksklusive og sjældne øl med. CBC værter også en skandinavisk bar, der vil vise nogle af de unikke ølvarianter, regionen har produceret på det seneste. Hvert bryggeri vil få én hane, og der vil være flere forskellige sessions, hvor bryggerierne hver åbner to fustager øl, som man kan prøvesmage og diskutere. Øllene er inkluderet i billetprisen.

Nogle af de repræsenterede bryggerier vil være:

Historien om Øksnehallen

I 1901 stod Øksnehallen klar med plads til 1.600 stykker kvæg, men blot 20 år efter var hallen ved at være forældet, og den nye Hvide Kødby overtog de fleste aktiviteter. Øksnehallen blev brugt som fragtcentral frem til midten af 1960’erne. I 1984 blev det gamle kvægtorv fredet, og man overvejede at omdanne stedet til et område for kultur- og fritidsaktiviteter. I 1997 blev Øksnehallen åbnet som et af Københavns smukkeste og største udstillings- og konferencerum.

Arrangør:
Mikkeller, Vesterbrogade 20, 1. th., 1620, København V
mikkeller.dk

Sted:
Øksnehallen
Halmtorvet 11 1700 København V

Tid:
Fredag den 13. maj lørdag den 14. maj 2016

Billetter:
I skrivende stund er der stadig billetter til festivalen i Øksnehallen

 

 

Bruger du byen nok?

Modtag gratis info omkring aktuelle og kommende aktiviteter i København.

Tak for din tilmelding!